• September 2017

   

  Vanaf dit jaar dien ik de mensen meer uit te leggen wat het belang is van de minimaal 11 Naturaplanten in een tuin. Dat dit geen verkooppraat is mag duidelijk zijn. Het is nog moeilijk  om uit te leggen hoe het precies werkt maar dit zal gaandeweg makkelijker worden.

   

   

 • EERSTE REACTIE NA AANLEG VAN DEZE NATURA GEZONDHEID SPIRAAL.

  De Natura Gezondheid Spiraal laat een diepe indruk op mij na. Naar mijn gevoel schept het VERBONDENHEID. Verbinding met mezelf, het versterkt het bewustwordingsproces van de mens volgens mij. De Naturaplanten geven me een bepaalde motivatie. Maar zeker ook verbinding met de mensen elka dag om me heen. Als ik in de spiraal sta, voel ik een sterke aarding die me rust geeft. Wanneer ik in de tuin loop ben ik steeds nieuwsgierig hoe de spiraal evolueert. Net als mijn levenspad is ook de spiraal telkens in verandering en ontwikkeling. Wanneer familie op bezoek komt, gaan we vaak even tot bij de spiraal en heerst er een leuke gezelligheid. Oprecht bedankt. W.P.

 • OP TV BIJ SCHONER NEDERLAND

  Zondag 13 december 2015 is onze kwekerij op TV geweest bij schoner Nederland. Hieronder vindt u de opname:

  20 December 2015 hebben we de 2e Natura gezondheid spiraal aangeplant. Het was ook weer voor een hele familie, net zoals de 1 ste spiraal. Er zijn weinig planten die meerdere keren terugkomen. Dit geeft een zeer diverse inbreng aan energetische kwaliteit van de planten aan de werking van de spiraal.

   DSC7101 550x367