• GROOT GROEN VAKBEURS 2019

  Dit jaar hebben we op de vakbeurs Groot Groen gestaan met een pakkende tekst.

 • Lezing IPPS te Breda

  Vrijdag 12 oktober 2018 heb ik in Breda een lezing gegeven voor de IPPS. Dit is een wereldwijde organisatie voor boomkwekers die op bezoek was in Nederland. Deze groep kwekers is geïnteresseerd in de  vernieuwingen in de agrarische sector. Ik begon met het niet meer spuiten van chemie op de planten, en de lange weg daar naar toe. Daarna het ontwikkelen van Naturaplanten, de werking, de resultaten en ook weer de intuïtieve innerlijke ontwikkelingsweg daar naar toe. Vooral jonge mensen kwamen nadien naar me toe met vragen, heel goed was dit. Nu gaat de kennis van Naturaplanten mee over de hele wereld.

   

 • Feel Good Garden

  Woensdag19 september 2018 kregen wij een grote groep mensen van de opleiding “feel good garden” op bezoek. Ik heb veel uitgelegd van onze visie en werkwijze op onze kwekerij en Natura planten en Natura producten. Eerst de uitleg aan de hand van dia’s waarbij ook veel vragen en inbreng vanuit de groep kwam. Na de pauze gingen ze planten energie voelen van de soort die voor hun persoonlijk geadviseerd was. Daarna weer voelen als Natura plant voor hun persoonlijk. Dit verschil kan iedereen aan het denken zetten wat een invloed een tuin, beplant met Natura planten, heeft voor de bewoners. Het was een prachtige, nuttige dag.

   

 • September 2017

   

  Vanaf dit jaar dien ik de mensen meer uit te leggen wat het belang is van de minimaal 11 Naturaplanten in een tuin. Dat dit geen verkooppraat is mag duidelijk zijn. Het is nog moeilijk  om uit te leggen hoe het precies werkt maar dit zal gaandeweg makkelijker worden.

   

   

 • EERSTE REACTIE NA AANLEG VAN DEZE NATURA GEZONDHEID SPIRAAL.

  De Natura Gezondheid Spiraal laat een diepe indruk op mij na. Naar mijn gevoel schept het VERBONDENHEID. Verbinding met mezelf, het versterkt het bewustwordingsproces van de mens volgens mij. De Naturaplanten geven me een bepaalde motivatie. Maar zeker ook verbinding met de mensen elka dag om me heen. Als ik in de spiraal sta, voel ik een sterke aarding die me rust geeft. Wanneer ik in de tuin loop ben ik steeds nieuwsgierig hoe de spiraal evolueert. Net als mijn levenspad is ook de spiraal telkens in verandering en ontwikkeling. Wanneer familie op bezoek komt, gaan we vaak even tot bij de spiraal en heerst er een leuke gezelligheid. Oprecht bedankt. W.P.

 • OP TV BIJ SCHONER NEDERLAND

  Zondag 13 december 2015 is onze kwekerij op TV geweest bij schoner Nederland. Hieronder vindt u de opname:

  20 December 2015 hebben we de 2e Natura gezondheid spiraal aangeplant. Het was ook weer voor een hele familie, net zoals de 1 ste spiraal. Er zijn weinig planten die meerdere keren terugkomen. Dit geeft een zeer diverse inbreng aan energetische kwaliteit van de planten aan de werking van de spiraal.

   DSC7101 550x367